KLINIKKEN

.

Om klinikken


T-PEMF klinikken er en privatejet klinik som har specialiseret sig i T-PEMF behandling af svært depressive patienter. Vores klinik er beliggende på Frederiksberg, hvor vi har samlet et behandlerteam med stor erfaring indenfor depressionsbehandling, og som alle er blevet certificeret i T-PEMF behandling. T-PEMF behandlingen kan også foregå på en af vores samarbejdspartner Empanos klinikker.

Teamet består af speciallæger i psykiatri, psykiatriske sygeplejersker – en del med en kognitiv uddannelse og lægesekretærer.


.


Ledelse

Ledelsen i T-PEMF klinikken består af en adm. direktør Camilla Stokholm Bjørkmann.


Camilla har mange års erfaring med at drive private psykiatriske klinikker.

Camilla etablerede i 2009 Sirculus, der var en af Danmarks første private psykiatriske klinikker. Virksomheden blev i 2014 solgt til Falck. Da havde virksomheden 50 medarbejdere i seks klinikker over hele Danmark.

Har tidligere arbejdet som konsulent, Key Account Manager og salgschef for flere medicinalvirksomheder, heriblandt Eli Lilly, BMS og Novartis.

Camilla er i dag også medejer i Empano – en lægekonsulentvirksomhed, der tilbyder psykiatriske konsulentydelser i kommuner og forsikringsselskaber.


.

Medarbejdere


Speciallæger i psykiatri

 

Kognitive sygeplejersker

Sekretærer

.

Job i T-PEMF klinikken


Vi forventer at udviklingen går stærkt i T-PEMF klinikken, derfor er vi altid på udkig efter dygtige kollegaer. Hvis et job i T-PEMF klinikken kunne have din interesse, så er du velkommen til at kontakte Camilla Stokholm Bjørkmann.


Send en mail

.

Presse


T-PEMF klinikken bidrager gerne til en åben og konstruktiv dialog med pressen og andre interessenter. Ved spørgsmål er man velkommen til at kontakte Camilla Stokholm Bjørkmann.


Send en mail

Velkommen til Danmarks
første T-PEMF klinik, ny
behandlingsmetode til
refraktær depression.

Facebook:TPemfklinikkenInstagram:TPemfklinikken

Copyright 2018 t-pemfklinikken.dk. All rights reserved.